Selby majdnem megégette magát, Wilson nyert Trump ellen

Selby nehezen nyert Zhou Yuelong ellen, Shanghai Masters 2018
Selby nehezen nyert Zhou Yuelong ellen, Shanghai Masters 2018

Selby majdnem korai búcsút vett a tornától, Kyren Wilson tovább menetel

 

Selby majdnem korán búcsúzott a tornáról, de végül győzedelmeskedett 6-5-re a fiatal kínai sztár Zhou Yuelong ellen egy idegőrlő mérkőzésen.

 

A világelső 5-3-as állás után elvitt 3 rendkívül fontos frame-et sorozatban, fordítani tudott, és így sikerült bejutnia a következő körbe. Pedig az első frame-ben nyerni tudott, majd jött kettővel Yuelong, aki 65-ös és 88-as break-et lökött, a kínai elhúzott 3-1-re, Selby egyenlíteni tudott, majd újra Yuelong nyert két frame-et és a továbbjutás határán állt, de ekkor jött zsinórban három nagyszerű frame-mel Selby. A kilencedik menetben 65-ös break, majd 79-es, míg a 11. frame-ben sikerült egy 50-est és egy 64-est is elérnie.

Selby a következő körben Ding Junhui ellen mérkőzik.

 

Kyren Wilson megismételte a 2015-ös Shanghai Masters döntőjét, 6-2-re verte Judd Trumpot. Hihetetlen módon ez volt a Harcos 18. győzelme sorozatban, azután hogy megnyerte a Paul Hunter Classic és a Six Red World Championship címeit.

 

Anthony McGill parádésan mutatkozott be, megverve a kínai Yan Bingtao-t 6-2-re. Ryan Day Chang Bingyu-t verte azonos végeredménnyel.

 

Barry Hawkins megszerezte helyét a negyeddöntőben a skóciai Stephen Maguire 6-3-as legyőzésével.

Tags: